Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На мен не ми харесва това, че не мога да си я позволя!
    За малко да стана собственик на една Alfa 156 JTD - нов внос/2000 лв./. Винаги съм ги харесвал и сега, когато вече са на поносими цени, се замислих да си купя.
    Четейки из форума и вземайки предвид съветите на майсторите, разбрах едно:
    "Купя ли си Alfa 156, трябва да работя за нея!"
    Толкова много ремонт /в общия случай/ за 15-20 000 км. просто е непоносимо. И лошото е, че вероятността това да е така е по-голяма от тази да случиш на здрава Alfa.
    Ще си карам Golf-a, който явно се явява компромисен вариант между това да имаш "кола", на която да служиш и "кола", която да ти служи.
    С уважение! Форумът Ви ми е от любимите!

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
      1. Не ми харесва че е много неманеврена
      2. Не ми харесва че трябва да я зареждам с гориво.
      за друго май не се сещам
      И аз съм на това мнение
      156 1.8 T.S. 99'
      159 2.4 JTDm Q4 08'

Comment

• Липсата на място за чаша кафе или бутилка вода

Comment

• Първоначално публикувано от DimTitos Покажи съобщение
          Липсата на място за чаша кафе или бутилка вода
          Ето една идея за поставка за чаша.
          Това е по системата за хармонизиране на енергията "Фън Шуй". Хем красиво, хем удобно.
          Last edited by freespirit; d.m.y г., 09:52.
          Alfa Romeo 156 1.8 TS '98 144hp, LPG Injection BRC
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от freespirit Покажи съобщение
            Това по системата за хармонизиране на енергия "Фън Шуй". Хем красиво, хем удобно.
            ))))))

Comment

• Първоначално публикувано от freespirit Покажи съобщение
              Това по системата за хармонизиране на енергия "Фън Шуй". Хем красиво, хем удобно.
              Тази чаша много ми допада
              Alfa 156, 2.0 TS
              VW Vento 1.8- Бившата
              Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Не ми харесва, защото не е правена за зимни условия. Корите и пластмасите и дрънчат зимата, двигателя се чува в купето, нисък клас кола. Особенно ме дразни държача на шоф. врата, така пука се едно ще се изкърти всеки момент, а самата кола е запазена, не е юркана много и не е на много километри. Дразни ме, че зимата и изпускат амортисьорите на багажника. Дразни ме, че зимата нямам парно и харчи като ламя, защото върви само студена, абе дразнеща работа....
                156 Sportwagon 02'

Comment

• Абе колега, от изброените нито едно не е така на моята, що така
                  Alfa 156
                  ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                  sigpic

Comment

• 156 ако е нисък клас кола, какво остава за 145? По принцип е среден клас. Огромния минус на тази кола според мен е, че се плаши страшно много от дупки,релси и бордюри, малко като играчка е.
                    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                      Абе колега, от изброените нито едно не е така на моята, що така
                      И при мен ги няма изброените неща. Явно проблема е в колата на колегата.
                      Alfa 156, 2.0 TS
                      VW Vento 1.8- Бившата
                      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от van_dal Покажи съобщение
                        ..... Дразни ме, че зимата и изпускат амортисьорите на багажника.....
                        и мен!!
                        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Какво очаквате от 10 годишни коли. Ако не знаете 156 се води висок клас, за разлика от 159, която е среден клас. 156 е една прекрасна и приятна за каране кола.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• 166 е високият, не 156!
                            sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                              и мен!!
                              И мен това ме дразни,даже щях да ги сменям но са здрави.
                              Но всичко друго което колегата е изредил при мен липсва
                              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                                166 е високият, не 156!
                                В грешка си, в дълбока грешка и двете са висок клас.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X